Megújul a Waldorf-Wedding

Megújul a Waldorf-Wedding

2017 januárjától a Waldorf-Wedding átalakul annak érdekében, hogy még nagyobb erőkkel tudjon segítséget nyújtani az esküvői helyszínt és a cateringet keresgélő párok számára. Ez a két szolgáltatás az ugyanis, amelyen a leginkább múlik a nagy nap sikere, így nem csoda, hogy a fókuszpontok is egy kicsit átpozícionálódtak. Nem túlzás kimondani, hogy talán a legizgalmasabb magyar helyszínek már mind az ő vonzáskörzetükbe kerültek, és szuper színvonalon, felkészülten nyújtanak szolgáltatást az ország változó pontjain. Új év, új élet, erről kérdeztem őket.

Read More

10 tipp, hogyan válassz cateringest a Nagy napra

10 tipp, hogyan válassz cateringest a Nagy napra

  

Ha épp az esküvődet szervezed, megtaláltad már a tökéletes helyszínt, de most szembesültél azzal, hogy neked kell gondoskodnod arról, hogy vendégeid jól lakjanak és ne is szomjazzanak, akkor most bizonyára elsápadtál... Először is, ne ess pánikba, ne iratkozz be főzőtanfolyamra, ne kezdj receptek után kutatni és lábasokat vásárolni! Olvasd el figyelmesen az alábbiakat, és hidd el, mire a végére érsz, sokkal nyugodtabb leszel! J  Tudni fogod ugyanis, hogy mennyi terhet vesz le a válladról egy olyan felkészült cateringes csapat, mint a Waldorf-Catering

  

Read More

Papírvirág álom Edinával

Papírvirág álom Edinával

Izgatottan érkeztem meg szombat délután a 3, Három, Three nevezetű helyre a Kazinczy utcába. Végül ide szerveződött a workshop, mivel az eredeti helyszín, az Ankert hűvösnek bizonyult még. A nagyon nyugodt, kellemes környezetben Edina limonádéval, kávéval és süteményekkel várta a gyülekezőket, de előttem már csak a sok színes papír és az élesre töltött ragasztópisztolyok képe lebegett. Alig vártam, hogy végre elkezdhessük a munkát.

Read More

Esküvők Veronika szemén keresztül

Esküvők Veronika szemén keresztül

Veronikával egy hideg februári estén találkoztam. Az ujjainkat a kávéscsészén melengetve beszélgettünk arról, hogyan lett ő először riportfotós, majd hogyan jött e mellé az esküvői fotózás is. Ez a nagyon bátor és tehetséges lány minden megtett, hogy az álmát valóra váltsa és most úgy látszik ez sikerült is neki. Képei igazi élő, lélegző emberekről szólnak. Ott, abban a pillanatban, amilyenek ők teljes valójukban. Fogadjátok szeretettel nők napján ezzel a csodálatos nővel készült riportomat.  

Read More

Az ember a ruha mögött

Az ember a ruha mögött

Zsófi este várt engem a Flatlab lakásműhelyében. Ez egy nagyon izgalmas hely, ahol betekinthetünk a tervezők kész munkáiba és munkafolyamataiba. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy egyszer ellátogasson oda. Zsófi az UrbanLegend névre hallgató biciklis ruha márkával vált híressé, de kevesen tudják róla, hogy esküvői és alkalmi ruhákat is tervez. Kíváncsi voltam rá, hogy hogyan született meg számára ez az irány, és hogy hogyan áll hozzá a praktikus öltözékek mestere egy ilyen más jellegű feladathoz. Beszélgettünk arról is, hogy hány ezer szempont van egy menyasszonyi ruha megtervezésekor, és hogy ennek ellenére mennyire izgalmas kihívás minden darabban a viselője személyiségét megtalálni.

Read More

Természetes Esküvői Dekor

Természetes Esküvői Dekor

Egy pénteki muffinos reggeli alkalmával találkoztam Emesével, a Natural Wedding Decor aranykezű dekoratőrével. Mint sok menyasszonyt, őt is elvarázsolta a saját esküvőjének dekorálása, de másokkal ellentétben nem csak örömre, hanem szenvedélyre is talált benne. Kevés ember olyan szerencsés az életben, hogy a hivatását nem kellett keresnie, hanem az csak úgy jött és „neki csak meg kellett lovagolnia a hullámokat”. Az Emese kezei által készített dekorációk egyre népszerűbbek, úgyhogy igyekezzetek menyasszonyok, ha idén még őt szeretnétek felkérni, hogy felejthetetlenné varázsolja a Nagy napotokat!  

Read More

Zita mesélt az esküvői sminkelésről

Zita mesélt az esküvői sminkelésről

Egy ködös januári szombat délután találkoztam Zitával az Asztalkában. Hatalmas bőröndnyi sminkkel érkezett éppen egy menyasszonytól, akinek aznap volt az esküvője. Nagyon régen nem láttuk már egymást, egyszer még az egyetem padját koptattuk együtt az építész karon. Volt miről beszélgessünk (több, mint három órán át :) ). Zita azóta az egyetem mellett egy másik szenvedélyét tudássá, majd a tudását szaktudását fejlesztette. Make-up artist lett.

Read More

Sütimámor az Asztalkában

Sütimámor az Asztalkában

Az Asztalka cukrászda egy igazi kis béke szigete Budán, a Döbrentei tértől nem messze. A Berke Márti és Kocsis Regina által megálmodott hely egy nyitott nappalira emlékeztet, ahol rögvest otthon érzed magadat és mindig kapsz valamilyen finomságot. Egy puszta nagymama nappalijánál azonban sokkal többet ad. Ez a hely modern szellemiséggel van átitatva. Itt habár a sütemények hagyományosnak tűnnek, mégsem találkozol velük sehol máshol Budapesten. Reginával beszélgettem róluk, az esküvői tortáikról, és hogy milyen új arcot kap az Asztalka 2016-ban.

Read More

Beszélgetés a Wedding Project Banddel

Beszélgetés a Wedding Project Banddel

A Wedding Project Banddel beszélgettem, akik bár sok éve zenélnek együtt, de a 2016-os évben fogják kipróbálni magukat először az esküvői zenélés műfajában. Mindez Pakó Petrával, a Wedding Project Budapest esküvőszervezőjével egy csapatban valósul meg, de igény szerint lehet a két szolgáltatást akár külön is választani. Ez a fiatal csapat frissességükkel, naprakészségükkel akar betörni az esküvős köztudatba, és meg kell valljam elég jól csinálják.

Read More

A Vadvirágos lányok

A Vadvirágos lányok

Beszélgetés Klenovszki Mimivel és Tóth Katával, akik közös vadvirágos pop-up store-jukkal nagy sikert arattak 2015 végén, és már készülnek a 2016-os szezonra, hogy sok jegyespár esküvőjét tegyék felejthetetlenül széppé, és emlékezetessé. Jellegzetes stílusuk a puritán, skandináv minimalizmus, a vadvirágos, kicsit kócos, bohém lelkületű dekoráció, de igény szerint bármi arannyá válik a kezeik között.

Read More