Itt van az ősz, itt van újra és én ennek örömére hangulatba szeretnélek Benneteket hozni. A legkedvencebb évszakom, az ősz meleg, de mégis ködös, befelé fordulós, de mégis derűs hangulata jut eszembe a Wondeer Wedding fantasztikus sorozatáról, a Legacyról.

Miért választhatták az alkotók a Legacy címet? Az angol szó jelentése magyarul örökség, hagyaték. Egy gyönyörű kastélyban járunk, ahol egy nem túl boldognak tűnő menyasszony talán éppen várja az esküvőjét, vagy a vőlegénye látogatását. A cím, a helyszín és a hangulat ezernyi történetet tud inspirálni a képzeletünkben. Talán egy elárvult, de jómódú hölgyről van szó, akinek férjhez kell mennie, hogy megtarthassa hagyatékát? Biztosan mindenkinek más és más jut eszébe, ha végignézi ennek a fotósorozatnak a képeit.

A szomorúan szép képek néhol barokkos bujaságba fordulnak szín és forma kavalkáddal, néha pedig egy gyertyafénytől melengetett, szörnyű titkokat rejtő nyomozós regényben érezzük magunkat. A helyszín egyszerűen fantasztikus. Ez a dekadens, kicsit ütött-kopott szépségű kastély valóban mesébe illő. A barokk hangulatot remekül egészíti kis ez a szoborszerű, textúrált Bálint Sára ruha és az a fantasztikus virágköltemény. A belerejtett lila anemónák, bogáncsok és bogyós gyümölcsök valami gyönyörűen kiemelik a képek amúgy bordós-barnás színvilágát. A sorozathoz Tóth Ági finom vonalú, kézzel kalligrafált meghívókat is készített, amelyek tökéletesen egészítik ki az esküvői inspirációt és teszik teljessé a hangulatot.


wondeerwedding_legacy-2_12_1.jpg
wondeerwedding_legacy-3.jpg
wondeerwedding_legacy-2_3.jpg
wondeerwedding_legacy-97.jpg
wondeerwedding_legacy-107.jpg
wondeerwedding_legacy-22_5.jpg
wondeerwedding_legacy-127_2.jpg
wondeerwedding_legacy-3_5.jpg
wondeerwedding_legacy-4_1.jpg

Közreműködők

Fotó // Wondeer Wedding

Dress // Balint Sara Bridalwear 
Flowers // Fru flowers & designVirágok Borija 
Cakes // fromJuci 
Decor // Zsofia Tarnai 
Calligraphy // Tóth Ági, Modern kalligráfia 
Mua & Hair // Noemi Fogl 
Model // Forrai Lea 
Ceramics // Error n’ more