A Marcijuš Weddings egy két fős csapat - Tomislav és Lara, akik Osijekből, Kelet-Horvátországból származnak nagyon közel a magyar határhoz. Két őszinte és visszafogott művész, akik az egymás iránt érzett szerelmüket ültetik át a fényképészetükbe és az esküvői fotózást választották mint eszközt arra, hogy kifejezzék a saját érzelmeiket is. Nem hagyományos esküvői fotográfusok, hanem művészek, akik szeretik a valódi érzelmeket, a spontaneitást, a fókusz kreatív használatát, a motion blur effecteket és a fekete-fehér képeket. Tomislav és Lara mindketten szeretnek utazni és közös szenvedélyük a zene. Szeretik a szabadidejüket zenei fesztiválokon vagy valamelyik kedvenc zenészük vagy bandájuk koncertjein tölteni. Az esküvőkön kívül fotóznak még styled shootokat, páros fotózásokat, jegyesfotózásokat vagy nászutakat, editorial és kampányfotózásokat. Legfőbb inspirációik a filmek, a videóklippek, vagy más fotósok, mint például Édouard Boubat, Corelie Tollens, Mario Testino, William Albert Allard, vagy Saul Leiter. 

A "Moody bridal session" egy kastélyban készült inspirációs styled shoot, amely a gyönyörű Fantast kastélyban készült Észak-Szerbiában. Ezzel a sorozattal szerették volna bemutatni egy helyi menyasszonyi ruha tervező alkotásait, amelyek nagyon különlegesek és semmiképpen sem hagyományosak. Ezek a ruhák jellemzően bohém stílusúak, ami Tomislavhoz és Larához is nagyon közel álló stílus. Ezen kívül azt is szerették volna bemutatni, hogy a tökéletes esküvői helyszín nincs feltétlen kilométerekre, vagy a tengerparton /ezt mondjuk mi nem annyira érezzük át, de átültethetjük esetleg a Balaton partra :) - April/ . A képek célja továbbá az volt, hogy a jövőbeli megrendelőiknek bemutassanak egy nem hagyományos hangulatot is. Hiszen a hagyományok fontosak, de nem kell feltétlen meghatározzák mindenki esküvőjét.


"Marcijuš Weddings is a team of two – Tomislav and Lara, based in Osijek, town in eastern Croatia, very close to Hungary. Two honest and simple souls, in love with each other, so they convey their love to photography. Wedding photography is their choice in which they can show all their emotions. They aren’t traditional wedding photographers. They are art wedding photographers who love emotions, spontaneity, creative focus and motion blur, black and white photography. Tomislav and Lara, both are in love with traveling and music. They love spending their free time on some music festival or just a concert of their favorite bands and music artists. Except weddings, they love to photograph styled sessions, couples, pre-wedding or honeymoon sessions, editorials and campaigns. Their inspirations are movies, music videos, other photographers like Édouard Boubat, Cornelie Tollens, Mario Testino, William Albert Allard,  Saul Leiter.

This story 'Moody bridal session' is a castle inspiration shooting made in a beautiful castle Fantast located in northern Serbia. With this story they want to show to future brides dresses from their local designer which are different and non-traditional. They are made in boho style, what Tomislav and Lara love the most. Also, they want to show that a perfect location isn't always miles away or at the coast. Their aim is to represent to their future clients weddings in a different, non-traditional way. Tradition is good, but should not dominate the wedding." - Tomislav & LaraKészítették - Complimentary Referrals

Modellek - Models // Darija Gabrić & Dunja Šerbedžić
Ruhák - Dresses // Gray by Ivana Čizmadija
Helyszín - Location // Fantast Castle, Bečej, Serbia
Virágkoszorú - Flower Crown // Cvjetna galerija Oh La La
Makeup // MakeUp.bar (Dunja Šerbedžić)
Ékszer - Jewelry // Nena Artlace