Személyes fájdalmam régóta, hogy a legtöbb magyar rendezvényhelyszín borzalmas enteriőrökkel csúfít el sokszor meseszép helyeket. Nagyon hiányzik itthon a belsőépítészeti kultúra, nagyon hiányzik az, hogy felmérjük, hogy mennyi az elég ahhoz, hogy egy már amúgy is csúcsszuper hely csak éppen egy lehelettel még érzékenyebb legyen. Ne konkuráljon a hatszáz féle tapéta és fals parketta-csempe a szenzációs kilátással. Ne szórjunk tele roskadásig egy teret LED fényekben váltakozó, ugra-bugráló álmennyezetekkel. Hahó! Ott a gyönyörű táj, miért akarsz engem mégis erőszakosan introvertálni egy szépnekhitt, de forintra kiszámolt, kommersz Disney landbe? Sajnos ma a legtöbb helyszín teljesen személytelen, lerakható bárhová, akárcsak egy McDonald’s.

Az Plus 52 Event&Gastro Hall egy viszonylag új hely. Bevallom még sajnos személyesen nem tudtam megnézni, de azt már most tudom, hogy nekem a TOP5 legszebb magyar rendezvényhelyszínem. Egy felüdülés egy ilyen egyszerű, de mégis kedves, bájos helyet látni. A maga egyszerűségében nem csinált egyebet, csak megtartott egy gyönyörű növényekkel befutott régi falfelületet. Pont. A többi pedig egy orangerie-szerű finom, vázas, néha kicsit mediterrán hangulatot árasztó tér. Gratulálok hozzá a tervezőnek, Kiss Miklósnak.

Rendezvény szempontból ez a hely talán annyi nehézségekkel küzd, hogy kicsit keskeny, hosszú terei vannak, de azt hiszem ide úgyis olyan vendégek fognak jönni, akiket ez inkább inspirálni fog és nem megtántorítani.

Na egyszóval nagyon örülök, hogy láthatok itt egy esküvős styled shootot! Baromi jól áll neki ez is.Vagány helyszín, vagány fotósorozat, nem is lehetne ez másként. Imádom, hogy a már említett, növényekkel befutott fal a fotózáskor télies, elszáradt formában szerepel. Egészen pontosan reflektál a 2019-es év legnagyobb dekorációs trendjére, megveszünk ugyanis éppen a szárított növényekért… ha még valaki nem vette volna észre. A szárított virágcsokrok, pampafüvek, holdviolák mindenütt felrobbantották a dekoratőrök Pinterest boardjai, gyönyörűek is, az April is imádja teljes mellbedobással. Főleg amikor nem magukban vannak, hanem élő társaikkal kicsit bekeverve. Yes!


DSCF0794.JPG
DSCF1176.JPG
DSCF0908.JPG

A model hölgy is egy igazi kis vad bogáncsvirág! Kócos haja, nadrágos menyasszonyi ruhája, rossz-lányos mozdulatai kicsit flegma, kicsit funky, kicsit más, mint amit eddig megszoktunk a menyasszonyoktól. Wertán Botond, a sorozat fényképésze szereti bontogatni az esküvői fotózás határterületeit. Úgy mozgatja a modeljeit, ahogy az unatkozó kisgyerek a babáit. Folyton keresve azt, ami új, ami más, ami egy kicsit meghökkent vagy szinte még fel is horkanttat egy-egy nézőt. Ezek a képek sem a megszokott wedding hangulatban, hanem inkább divatfotós szemével készültek.Miért is kéne minden menyasszonynak egy angyalnak lennie? Amikor leszáll az est, a vaku fénye úgyis rajtakapja őket, ahogy átadják magukat az ünneplésnek.

Ps. Sárga torta! Igen! Lehetne több színes menyasszonyi torta… tudom a naked is mesés, megunhatatlan, de azért ez mennyire vagány.


Készítették

Helyszín // Plus 52 Event&Gastro Hall

Fotó // WertánFotó

Dekor // Chetres

Menyasszonyi és estélyi ruha // PeterMero

Cipő // rekavago

Torta // Édes Panna

Fejdísz // Virágzó Magnólia

Smink // Bridal Beauty Agency

Model // Lili, Advantage Models

Ékszerek // Bojti Ékszermanufaktúra