Csempésszünk egy kis nyarat a hátramaradt augusztusi napjainkba egy napsugaras, vidám styled shoottal! A gyönyörű dél-franciaországi Provence hangulata ihlette ezt a mesés "dekorációs esettanulmányt" és hogy miért nevezem ennek? Meglátjátok, hogy milyen szépen, pontról-pontra, helyszínről-helyszínre végigzongorázzuk a legfontosabb "dekorálnivalókat" egy esküvőn.  Kezdjük is el az első helyszínnel: A limonádébár.


A limonádébár a maga citrusos megjelenésével nem maradhatott ki egy nyárias hangulatú tematikából. Habár fogalmam sincs, hogy Provenceban terem-e narancs (azt hiszem talán nem), de bevallom nagyon örülök neki, hogy nem levendulákat látok, hanem egy új, friss, meleg, üde színt és megközelítést. Gyönyörűséges tálak, alátétek, tündéri kis köszönőajándékokkal. Kedvencem a narancs csíkos szalvéta, ami szépen harmónizál a szívószálakkal.

Ami viszont igazán meglepő ebben a beállításban az nem is a limonádébár, hanem az ültetési rend. Igazán gyönyörű, rendhagyó szépséget láthatunk egy szövetdarabbal és egy-egy ecsetvonással. ZSENIÁLIS!A következő beállításunk a dekoratőrök egyik kedvence: A desszertasztal. Egyszerűen IMÁDNIVALÓ ez a majolika-szerű háttér. Igazán szépséges kincsre találtak itt a dekoratőrök. Előtte különlegesebbnél különlegesebb, kézzel készített tálakon sorakoznak a pik-nik hangulatú sütemények. Szenzációsan szép, üde és kedves! Nagyon tetszik az ötlet, ahogy a polcon menüként fel vannak sorolva a sütemények nevei. A következő beállításunk az ünnep egyik csúcspontja: A teríték. Az előző beállításhoz hasonlóan itt is a különleges kerámiáké és növényeké a főszerep. A szürke és a terracották finom, természetes árnyalatait látjuk, kombinálva friss zöld és hamvas árnyalatú növényekkel. Itt-ott egy kis narancs. Méretek és textúrák vidám játékossága jellemzi ezt a beállítást. Bevallom nekem az utóbbi időben látott terítékek közül a kedvencem. <3Dobpörgés! Egy stationary (nincs erre jó magyar szó... grafikai csomag?), ami kész műalkotás. A szenzációs Ripszám Eszter művésznő mindig meg tud lepni... sokszor azt hiszem, hogy ennél már nem lehet szebbet kitalálni, aztán BUM! Előjön valami még szebbel. Finom, légies, gyönyörű színvilágú kis csoda ez. A családban pedig nem volt elég egy művész. A kövecskén már ott várakoznak Ripszám Ági szépséges gyűrűi, hogy elkapják őket pár közelire. Az eljegyzési gyűrű, pedig olyan, akár Eszter gránátalmája. Sima kívül és buja belül. :)Az utolsó beállításunk pedig a tündéri pár vízparti pik-nik ceremónia helyszíne. Jól értelmezem, hogy a boldogságkapu a hely eredeti kelléke volt? Baromi jó ötlet! Itt is citrusok és kaspós növények. Hozzáteszem, hogy a kaspós növények egy IGAZI eco esküvőn elkerülhetetlenek! A vágott virágokhoz képest ugyanis ezek remekül újrahasznosíthatóak. Green power!!!Készítette: Barefoot Wedding Style

Csapattagok

Dekoráció: Zsani, Erzsi és Kata
Virág és növény: Dóri és Janka
Desszert és torta: Regina
Grafika: Eszti
Fotó: Orsi
Digitális kisfilm: Petra
Super8-as kisfilm és zsebmozi: Dóri


Helyszín: Provence Wedding

Ruhák: One&Only esküvő, Digel Store Budapest

Haj: Kornél Hairbert

MUA: Szlamizita - Makeup Artist

Gyűrűk: Dimesso

Modellek: Szabó Zsófi, Váradi Gábor, Mása kutya

Limonádé üvegek: Dress The Day - wedding hire

Terítők: TextilGuru

Kerámiák: Lantos Judit Kerámia

Paprímassé tálak: Paper Up

Egyéb kiegészítők: Zara home, H&M Home