Májusi esküvői inspiráció

Sminkes vizsgaanyagból esküvői styled shoot? Ilyen apropóból is születhetnek álomszerű fotózások. Petrának, a Just Stay Natural egyik fotósának régi vágya, hogy vintage menyasszonyi ruhákat formázzon át a mai divatnak megfelelően és most végre ti is megcsodálhatjátok mi sült ki ebből. Szerintem nagyon egyedi és különleges darabok ezek, amelyek attól olyan izgalmasak, hogy szinte mesélnek nekünk a múltról, miközben mi nem érezzük furcsán benne magunkat a jelenben sem. 

Az első, virágkoszorús összeállítás engem kicsit a Szent Iván éji álomba repít el, míg a második a ruha és a konty összhatásában egy Jane Austen regényre emlékeztet. A fűben ülős képről szinte hiányzik a lány kezéből egy könyv, vagy egy keresztöltés. :) 

***

Így készült a Májusi inspirációs shoot

Enikő megkeresett minket, hogy segítsünk neki egy világot álmodni és azt meg is örökíteni a sminkvizsgájára. Mi hatalmas örömmel vetettük bele magunkat a munkába! Valami egyszerűt és természeteset szerettünk volna, és mivel imádjuk az esküvői styled shootokat a végén ebből is egy hasonló alakult. 

Nem rég vettünk egy régi esküvői ruhát, amit már szerettünk volna átalakítani és most itt volt a tökéletes lehetőség, így egy magas, fodros nyakú és hosszú ujjú ruhából egy egyszerűbb, romantikus ruhát varázsoltunk. A csokrot Petra kötötte, mert az utolsó napokban jutott eszünkbe, hogy így még szebb lenne az összhatás. 

A sminket Enikő készítette, a haj elkészítésére pedig Kornélt kértük meg, akivel a 'Titkos kert' fotózásán együtt dolgoztunk. Imádjuk amit csinál. Modellnek Petra húgát, Csengét kérte fel Enikő, akivel nagyon könnyű dolgunk volt, mert pontosan tudja, mit szeretnénk és amúgy is már nagyon sokat fotóztuk.

- Sólyom Balázs, Just Stay NaturalKészítették

Smink // Frankó-Szőnyi Enikő

Haj // Kornél Herbert, Kornel Hairbert

Modell // Csomor Csenge

Fotó, Esküvői ruha átalakítása, virágcsokor // Just Stay Natural