Matrózbecsület avagy lánybúcsú vízzel, széllel, pezsgővel

Ez alkalommal valami egészen személyes élményt szeretnék megosztani veletek. Általában nem a közvetlen ismerőseim esküvőivel szoktam foglalkozni az Aprilen, de idén úgy alakult, hogy hozzám közel állókat is elért az élet ezen fontos pillanata. Egy nagyon kedves barátnőm pár hét múlva köti össze az életét szerelmével, (amit már nagyon nagy izgalommal várok!) és ahogy ez lenni szokott előtte elmaradhatatlan volt egy jó kis csajos hepaj, hogy a menyasszony érezze milyen sok szerető női szívre támaszkodhat majd a házassága nehéz és boldog pillanataiban. A mi Ágink például elég sokra! ;-)

_AM11694_resize2.jpg

Egy átlagos lánybúcsú tíz fő körül szokott mozogni. Az egy olyan jól szervezhető, könnyen mozgatható mennyiségű ember, ami mindenféle közlekedési alkalmatosságra felfér és még pont nem kell leszámolni a létszámot percenként, hogy elhagytunk-e valakit egy női mosdóban. Mi viszont majdnem húszan voltunk, ami nagy kihívás elé állította a szervezőket, de végül minden nagyon szépen ment a maga útján lazán és gördülékenyen.

A szervezőlányok gárdája, Klári a menyasszony húga, Berni és Virág hajós-matrózos tematikára fűzték fel az estét. Ez a téma nagyon jól illett a vitorlázós, sport és természetkedvelő Ágihoz és remek támpontot adott a programokban, a dresscodeban, és a helyszínekben is. Egy laza Duna parti piknikezéssel kezdtünk, majd egy szuper étterembe mentünk vacsorázni, játszani és koccintani, mielőtt belevetettük volna magunkat a budapesti éjszakába.

Több egészen különleges dolog is történt ezen a napon azonban, amitől még emlékezetesebb volt az esténk. Az időjárás nem volt túl jó hozzánk, elég szeles, hideg idő volt, ami miatt sokat panaszkodtunk, de a fotóinkat elnézve talán ez nem is olyan nagy kár. Libbenő hajjal és kicsattanó jó hangulattal futottunk bele az éjszakába, a poharunkba pedig egy kis „varázslat került”. :)

Pár héttel ezelőtt keresett fel a Törley Pezsgőpincészet egy nagyon kedves ötlettel egy új termékük kapcsán. Idén rendhagyó módon egy pinot noir szőlőből készült rosé pezsgőjük került az üzletek polcaira, amely ünnepi megjelenése miatt szinte visít, hogy a lánybúcsúk és az esküvők sztárja lehessen. Így került el az Aprilhez, aztán pedig hozzánk is több üveg ebből a különleges gyöngyöző borból és a végére is jártunk a lányokkal pillanatok alatt! ;-)

Fogadjatok szeretettel pár képet tehát rólunk (és a pukkantásainkról :) ), kívánom minden idei menyasszonynak, hogy legyen olyan jó hangulatú lányságbúcsúztatója, mint amilyen az Áginak volt. Nagyon köszönjük a Törleynek ezt a kedves meglepetést, a figyelmes közbenjárást és hogy megtanultunk elegánsan pezsgőt önteni. Illetve nagyon köszönjük Pelikán Gátőrháznak, hogy minden ötletünkhöz türelmes partnerek voltak. 

Isten éltesse a mi gyönyörű barátnőnket, aki már csak pár nap múlva olyan gyönyörű menyasszony lesz, hogy hét ország megirigyelheti majd! :-)

Sok boldogságot nektek Ági és Krisztián!