Párhuzam

Biztos vagyok benne, hogy nem csak én vagyok itt a Badacsony és az észak-balatoni borok nagy szerelmese, úgyhogy hoztam nektek is egy kis nyári hűsítő sorozatot a Badacsony partjáról. Hiszen úgyis tudom, hogy most is nagyon sokan arra jártok és éppen fröccsöztök! :-) A fotózásról szóló élménybeszámolót Ferenczi Zita, a Völgy Event & Design dekoratőrének tollából olvashatjátok.


Március végén kezdtünk el szervezni egy styled shootot az induló Facebook oldalunk a Völgy Event and Design bemutatkozó anyagához. Szerettük volna megmutatni, hogy mi az a megjelenés, ami leginkább közel áll hozzánk és valóban nagyon mi vagyunk. Fontos volt, hogy helyet kapjon a természetközeliség, és a bohém életstílus is a képeken. Így született meg a Párhuzam névre hallgató sorozatunk, ahol a női lélek kétarcúságát szerettük volna ábrázolni két eltérő helyszínen. 

A fotózás Badacsony közelében, egy erdős és egy vízparti részen zajlott. Fotósunk, Ágnes elsődleges kikötése az volt, hogy valódi, intenzív színekben gondolkodjunk, amelyek igazán visszaadják a helyszín szépségét és élettel teli hangulatát. 

 

PÁRHUZAM-Az erdő

Az erdős fotók egy élénk greenery világot tükröznek, amit a néhol megjelenő fekete, réz és szürke árnyalatok egészítenek ki. Ezen a helyszínen helyet kapott egy piknik és egy desszertes asztalka is. A piknik asztalt úgy álmodtuk meg, hogy minél könnyedebb, lazább, de mégis elegáns megjelenése legyen, amit tömérdek párnával, fekete gyertyákkal értünk el. Az asztalon Lantos Judit keramikus tányérjai, kristálypoharak és ütött kopott evőeszközök, valamint a The Fanatic Calligrapher menükártyái, meghívói alkotják a kompozíciót. Asztaldíszként zöld ágak és egy szál fehér protea köré megálmodott vadvirág csokor került, amit Virágos Pagony dekoratőrjei készítettek. 

Desszertes asztalnak egy gyönyörű badacsonyi, panorámás helyszínt választottunk, a Rizapusztai kúria kertjét, ahol helyet kaptak a Domi's Bake Shop desszertjei és esküvői tortája, valamint a Laposa birtok borai. A lendületes megjelenésért makramé terítő és Edison izzók feleltek.

 

PÁRHUZAM-A víz

A vízparti helyszín a tisztaság, a lágyság és a bohém élet kettősségét szeretné bemutatni. A víz közelében hallgatva a hullámok játékát az ember mindig megnyugszik, mezítláb sétálva a homokban mindenkiből felszínre tör a gyermeki játékosság és a szabadság érzése.

A Balaton partján egy jurtát építettünk fel, ami makramé és virág dekorációt kapott. Az előzőekhez híven itt sem maradhattak el a bohém hangulatú párnák. Szerencsénkre éppen napnyugta előtt tudtunk fotózni, így az ég csodálatos kékes-rózsaszín színárnyalatokban pompázott. Modellünk sellő fazonú ruhája remekül passzolt a helyszínhez, a mezítlábas könnyed életérzés, természetes és magától értetődő volt számunkra ebben a közegben és laza eleganciát adott a képeknek.

Modellünk Kata, mindkét helyszínen Bálint Sára ruháit viselte Visy Dóri ékszereivel. A szépséges szeplős modellünk megjelenéséről Szántai Hair&Style Mónàja és Enigma beauty Timije gondoskodtak.

Fotózásunkra az ételeket a Kikötő Étterem Szigliget készítette.

 


Készítették

Szervezés koncepció és dekoráció // Völgy Event and Design

Fotók // Farkas Ágnes Photography

Esküvői ruhák // Bálint Sára Bridalwear

Kalligráfiák // The Fanatic Calligrapher

Virágok // Virágos Pagony

Ékszer // dorivisy

Kerámiák // Lantos Judit

Torta és desszertek // Domi’s Bake Shop

Borok // Laposa Borbirtok

Étel // Kikötő Étterem Szigliget

Haj // Szántai Hair&Style

Smink // Enigma beauty

Modell // Tímár Kata