A következő styled shoot izgalmas hangulatok és érzelmek színes palettáját sorakoztatja fel, így felelősséget nem vállalunk a megnézése utáni hangulat-ingadozásaitokért. Éppen emiatt kaphatta az alkotóktól is az Untitled címet. Mert összességében: WTF? :-)

Magyarország egyik legszebb helyszínén járunk, a Budapest vonzáskörzetében lévő Sorg villában, amelyet gyakran Amber Bride néven is emlegetnek. A helyszín mindamellett, hogy Toszkánát idézi szépségével és buja kertjével, mégis tagadhatatlanul magyar. A Mi szomorúan szép Világunk egyik elképesztően bájos mesekertje. 

A dekadens szépségben az a szép, hogy kíméletlenül őszinte. Rengeteg nyomát találjuk azoknak a történelmi eseményeknek, amelyeken átment az épület és a park, akár az arcunkat díszítő ráncok árulkodnak minden kihívásról, amit az élet elénk tárt.

Ebbe a miliőbe csöppent bele napjaink egyik legfeltünőbb hazai divat modellje Rea Milla. Ez a lány különleges szépségével elképesztő mértékben belelopta magát a magyar divatipar szívébe. Rengeteg kifutón, kampányban találkozni vele és október 11-én jön ki a mozikban egy film is az ő főszereplésével, Könnyű leckék címmel. Egyszerűen a mai politikai, szociális és érzelmi helyzetben nem tudunk elvonatkoztatni attól, hogy ez a lány honnan pottyant ide. Ebben a kettős lélektani helyzetben ennek a fotózásnak a hangulata is sokkal többről beszél, mint egyszerű esküvői fotózásról. Szándékosan vagy sem, elkerülhetetlen a gondolattársítás.

A nem hétköznapi lányhoz nem hétköznapi férfi, öltözet, smink és dekoráció dukál. Minden gyönyörű, és mégis kicsit melankólikus, kicsit elgondolkoztató. Végül pedig csak egy dolog rántja vissza a hangulatot abba a boldog valóságba, amit az esküvői sorozatoktól már megszoktunk: a kettejük mosolya és csókjai.
Wertan0291.jpg
Wertan0624.jpg

Location // Amber Bride

Decor // Evergreen Moments

Cinema & Photography // WertánFotó

Dress // Lucidité

Cake // Tonkababa

Plates // cement.project

Hair // Boglárka Láng Hair Stylist

MakeUp by D

Cordination // Padma Wedding

Suit // Elite Fashion

Furniture // B’Rent Rendezvények kölcsönzője