Finom színek, barnák, rózsaszínek és zöldek könnyed harmóniája jelenik meg a legújabb Styled Shootban, amelyet inspirációul hoztunk Nektek. 

"A Pasztel örök." - mondják gyakran az esküvői dekoratőrök és van benne igazság! Ez a megunhatatlan színvilág mindig meg tud újulni újabb és újabb árnyalatokkal, divatos kellékekkel, kreatív alkalmazással. Nézzük hát végig, milyen újdonságokkal rukkoltak elő az alkotók ez alkalommal. 

Zakatol a díszfüvek és a makramék divatja az esküvői dekorációban. Mindkettő szörnyen hatásos, kecses és légies. Igazán jó hátteret alkotnak, nyers színeikkel nagyon jól tudnak alkalmazkodni bármihez és többféle stílushoz is. A Wild Flower Bar nem csak dekorál makraméval, hanem tanítja is az elkészítését. Anyáink korának kézműves művészetét új köntösben te is megtanulhatod náluk. Itt egy link hozzájuk ;).

A pasztel színek párosítása egy olyan tortával, amely olyan mintha összefestették volna pasztelfestékkel: telitalálat. Hatalmas rajongója vagyok a torták festővászonként való alkalmazásának, úgy látom, hogy a "torta-világ" a naked cake-ektől ebbe az irányba mozog manapság.

A lenge menyasszonyi ruhák talán egyre lengébbek, ha lehet még őket fokozni. Gyakran találkozom mostanság köntösre, kimonóra, vagy nyári ruhácskára emlékeztető ara-szettekkel. Szerintem szuper viselet olyan menyasszonyoknak, akiknek az esküvője is ilyen oldott hangulatú, mozgalmas, esetleg valamilyen vízparton van. 

A teríték ebben a shootban nagyon kifinomult, elegáns, a meghívókkal párosítva számomra egy igazi eye-candy. Különböző, gyönyörű textúrák, felületek, színek. Fényes, matt, foltos, hófehér - igazi kis taktilis mámor. Ez a legjobb szó erre a shootra: TAKTILIS! Úgy érzem minden a finom érintésekről szól és ez a koncepció borzalmasan érzékenyen és szépen van kommunikálva felénk, nézők felé. Ez egy igazi fotós bravúr.

Fogadjátok hát sok szeretettel az URBAN MEADOW című sorozatot. <3


IMG_7549.jpg
IMG_7567.jpg

Készítették

Dekor, virágok // Wild Flower Bar
Desszertek // Egy csipet torta
Fotó // Jágity Fanni
Grafika // The Fanatic Calligrapher
Haj // Kornel Hairbert
Smink // Szlamizita - Makeup Artist
Helyszín // Carphatt Kitchen